Maxxinno badkamer verwarming.

Maxxinno, het origineel in infraroodverwarming.


Wat is jouw droom badkamer?

Als je droomt over je badkamer dan heeft dit een rechtstreekse relatie met je instinctieve behoeftes. Je kan een gevoel hebben dat je een zware last te dragen hebt, en een behoefte voelt om jezelf te verfrissen. Deze droom kan ook symbool staan voor zelf-vernieuwing. Je voelt dan een drang om jezelf te reinigen, zowel emotioneel als psychologisch. Hierbij is een weldadige stille verwarming een absolute must. Voel de warmte alsof deze vanuit de zon stilletjes op u neerdaalt en u sereen omarmt. 

Een luxe badkamer is een droom van elke woningbezitter. Niet alleen de inrichting maar ook het kunnen ontspannen in een badkamer is door de jaren heen gewijzigd naar een plek waar men de tijd neemt om volledig tot rust te komen. De huidige sanitaire ontwikkelingen van luxe en design zorgen voor deze ontspanning.

Het iHeatpanel verwarmt accumulerend. De frequentie uit het paneel verwarmt op de meest gezonde manier uw wanden, vloeren, en overige aanwezige zaken. Vervolgens wordt deze warmte weer vrijgeven en vult de ruimte. Doordat de wanden en vloeren worden verwarmd is de kans op schimmels minimaal. Resultaat: een zeer weldadig en gezond badkamer-klimaat. 

Onze badkamer-verwarming is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Standaard zijn ze met of zonder aluminium frame, geheel wit of zwart, en  ook als spiegel verkrijgbaar. Een eigen RAL kleur? Ook dat is mogelijk.

Onze collega's zijn bevlogen specialisten in het realiseren voor het hoogst haalbare comfort voor uw badkamer. Met een jarenlang opgebouwde technische kennis en gevoel voor design brengen zij alle losse elementen samen om uw badkamer te verwarmen zoals niemand anders dat kan. 

Zij verstrekken u een 100% tevredenheid garantie qua comfort en snel verwarmen. Het voelt letterlijk als een warme wollen deken die zeer sereen op u neerdaalt. 

Maak ook een afspraak voor een gedetailleerd advies tot een volledig gegarandeerd verwarmde badkamer. 

Een warme groet,

Maxxinno.


Op alle teksten en foto’s van Maxxinno berust auteursrecht. Het is zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Maxxinno niet toegestaan teksten, ontwerpen, informatie, beeldmateriaal en/of foto's dat wordt getoond middels Maxxinno en aan alle aan haar gelieerde websites op enigerlei wijze te kopiëren of verspreiden.

E-mailen
Bellen
Map
Info